Warning: Attempt to read property "name" on null in /customers/6/d/c/keepcomingbackband.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/DisplayType/Controller.php on line 447 Warning: Attempt to read property "title" on null in /customers/6/d/c/keepcomingbackband.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/DisplayType/Controller.php on line 448 Warning: Attempt to read property "galdesc" on null in /customers/6/d/c/keepcomingbackband.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/DisplayType/Controller.php on line 449 Warning: Attempt to read property "pageid" on null in /customers/6/d/c/keepcomingbackband.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/DisplayType/Controller.php on line 450 Gøy på landet! | Keep Coming Back Band

Gøy på landet!

Keep Coming Back Band på Skuterud Opplevelser, Nesodden
På Scenen på Skuterud. Foto: Anne Rosenlund Øvrum

Lørdag 26. juni spilte Keep Coming Back Band i bursdags lag på Skuterud Opplevelser på Nesodden. To venner av Dag, Bjørn og Lene feiret til sammen 100 leveår, og vi spurte om vi kunne komme og spille. Det kunne vi, så vi dura ned i øvingslokalet klokka 10 på lørdagsmorran og lempa masse utstyr og instrumenter opp i en henger og inn i biler og dro av sted!

Keep Coming Back Band i gresset
Keep Coming Back Band i gresset. Foto: Anne Rosenlund Øvrum

Vi kom til en fredet plett, et paradis på jord, en oase i ørkenen: ja ganske enkelt Skuterud Opplevelser på Nesodden. Sola skinte, og vi var så glade (for det), at vi nærmest la oss ned og rulla oss rundt i gresset umiddelbart. På Skuterud har dem bikkjer og hester, en kjempe lavo og masse gress, og verdens kuleste lille scene. Og egentlig begynte vi med å rigge med en gang. Det er mye som skal bæres, settes opp, kobles til og testes før bandet kan gå på scenen.

Vi storkosa oss gjennom hele dagen, og fikk også treffe musikerkolleger fra Primus Motor som også skulle spille. Mye sol, mat, svette og nesten ingen tårer seinere; ca en time før middagshornet gjallet entret vi scenen. Vi spilte:

Bursdagssangen
Bursdagssangen. Foto: Anne Rosenlund Øvrum

«Du er okey»

«Hellig fred»

«Såre vel»

«Svart og hvit»

«Ingen sjel å miste»

«Dillen og Hertug og Gromsern og  jeg»

«Ned i byen»

«Bursdagssangen»

Related Images:


Publisert

i

av