Warning: Attempt to read property "name" on null in /customers/6/d/c/keepcomingbackband.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_templates/package.module.nextgen_basic_templates.php on line 126 Warning: Attempt to read property "title" on null in /customers/6/d/c/keepcomingbackband.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_templates/package.module.nextgen_basic_templates.php on line 127 Warning: Attempt to read property "galdesc" on null in /customers/6/d/c/keepcomingbackband.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_templates/package.module.nextgen_basic_templates.php on line 128 Warning: Attempt to read property "pageid" on null in /customers/6/d/c/keepcomingbackband.com/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_templates/package.module.nextgen_basic_templates.php on line 129 Konsert Manglerud Ungdomshus | Keep Coming Back Band

Konsert Manglerud Ungdomshus

Anders, Dag, Bill, Sigmund, Jan, Bente
(Foto: Anne Rosenlund Øvrum)

Vi spilte på Ungdomshuset på Manglerud lørdagskvelden 29. mai. Publikum var ungdommelig og entusiastiske, og det var tydelig at de satte pris på Keep Coming Back Band’s variant av rock! Arrangementet var ganske omfattende. Det hele starta klokka 16. og slutta rundt 23. Vi gikk på scenen klokka 18.50 (sånn cirka).

Trommis Morten var en tur i Sverige i forbindelse med studier, men vi var så heldige å få med oss den eminente Manglerud karen Bill Lucas på trommer på ultrakort varsel. Vi var litt spente før første øvinga, men det gikk utrolig bra. Bill tar det meste på hælen og er utrolig rutinert.

Tilbakemeldingene fra publikum gikk på at det var bra trøkk, fint samspill, og gøy!!!

Vi spilte:

  1. Ned i byen
  2. Dillen og Hertug og Gromsern og jeg (Gallarhaugens pris)
  3. Ingen sjel å miste
  4. Svart og hvit
  5. Du er okey (Ny)
  6. Hellig fred (ny)
  7. Såre vel

Related Images:


Publisert

i

av