Vellykket releasekonsert

Keep Coming Back Band på Kampen Scene
Keep Coming Back Band på Kampen Scene 24. april 2009. (Foto: Anne Rosenlund Tøllefsen)

«Når noen har vært igjennom et helvete og kommer ut på andre siden for å fortelle om det, bør du stoppe opp og lytte. Tekstene beskriver et mørke som kan virke tappet for håp. Håpet ligger i det faktum at de står her idag og synger om livet på den veldig mørke siden. Musikken skrangler på sjarmerende Neil Young-vis. Hvis Jokke var i live ville han digga KCBB, for det blir ikke mer ekte enn dette.»

Sitatet er fra Keep Coming Back Bands gode venn Danny Young, tidligere trommeslager i Glucifer. Som så mange av de vel 100 som overvar konserten på Kampen Scene 24. april var han lutter smil og glede, og overstrømmende i gratulasjonene. Vi takker og bukker, og må på vår side si at vi fikk mye hjelp, både fra medmusikanter og fra et uhyre lydhørt publikum som ga oss masse positiv energi!

Det hadde selvfølgleig ikke gått så bra uten innsiktsfull og velvillig hjelp fra Richard (lyd), Adeleheid, Bente og Rita (kor og sang), Johan W. (bass) og Trym (trommer). Og selvfølgelig det at Danny bokstavelig talt tråkka solid til under finalelåta «Ned i byen». Takk skal dere ha alle sammen, og «Keep coming back»!

Vi spilte disse låtene:

Rita, Adelheid og Bente på releasekonserten

1. Veiskille
2. Trass
3. Ingen sjel å miste
4. Såre vel
5. Skoggangsmann
6. Småstein i skoen
7. Eventyr (ny)
8. Svart og hvit
9. Mørke gater (ny)
10. Dillen og Hertug og Gromsern og jeg
11. Ned i byen


Publisert

i

av

Stikkord: